Ryhdy kummiksinyttkuva_2010-12-22_kohteessa_11.44.32.png

Koti Katulapselle ry:n kautta voit ryhtyä kolumbialaisen tai intialaisen lapsen/lapsiryhmän kummiksi. Kummina voi olla yksittäinen henkilö tai esimerkiksi työporukka. Kummiavustuksina kertyvät varat välitetään neljästi vuodessa paikallisille yhteistyöjärjestöille.

Maksut

Kummimaksu on 26 euroa kuukaudessa. 85 senttiä päivässä ei merkitse suurta taloudellista uhrausta, mutta kehitysmaassa nuo sentit riittävät pitkälle: niillä pystytään kustantamaan yhden lapsen koulunkäynti ja ainakin osa hänen ylläpidostaan.

Yhteydenpito

Kummeille lähetetään kerran vuodessa kummikirje, jossa kerrotaan valokuvan kera lapsen/lapsiryhmän kuulumisia. Lisäksi kummit saavat kolme kertaa vuodessa maakohtaisen uutiskirjeen. Kummi voi halutessaan Kirjoittaa kummilapselleen/lapsiryhmälle. Kolumbiaan voi kirjoittaa joko espanjaksi tai englanniksi. Tarvittaessa lastenkotien henkilökunta auttaa englannin kielisten kirjeiden kääntämisessä espanjaksi.

Miten pääsen mukaan?

Voit ilmoittautua kummiksi soittamalla numeroomme 044-3667009 tai täyttämällä lomakkeen. Lähetämme teille parin viikon sisällä kummikirjeen, jossa on tietoa lapsesta, lapsen valokuva ja ohjeet kummimaksun maksamista varten.